terug

Finalisten  
  De Kinderplaneet - 't KadokeEen jurylid vertelde tijdens ons bedrijfsbezoek dat, wanneer ze rondliep in De Kinderplaneet, dit haar een Disneyland- gevoel gaf: personeel dat je groet en je met een brede, gemeende glimlach welkom heet.

Deze ingesteldheid van onze medewerkers verklaart o.i. voor een groot deel waarom wij al die jaren zijn kunnen blijven bestaan -én groeien!- naast de grote ketens en de bijkomende concurrentie van onlineverkoop. Toch zitten wij niet stil en blijven wij op een energieke en gedreven wijze zoeken naar innovatieve manieren om de winkelbeleving voor onze klanten nog intenser te maken.

Daarnaast geloven wij sterk in het omnichannel verhaal en hebben wij de ambitie om ook onze webshop verder uit te bouwen om zo ook buiten de landsgrenzen meer bekendheid te verwerven en extra verkoop te realiseren.

KMO finalist mogen zijn heeft ons al zeer verheugd en een blijk van erkenning gegeven, maar 'net-niet' proberen we in de doelen die we stellen met ons bedrijf toch te vermijden :-).

Facebook

Twitter

Instagram

www.dekinderplaneet.be

www.kadoke.be