terug

Finalisten  
  CREACTIVWij zijn een jong en dynamisch team dat staat te springen om jouw online imago te versterken bij jouw doelgroep.

Bij ons sta jij, als klant, centraal. Tijdens de projecten nemen we de nodige tijd om te luisteren naar wat jij wil realiseren met jouw aanwezigheid op het internet. Daarbij gaat onze aandacht naar jouw product of dienst, de markt en de doelgroep(en) die jij wil bereiken.

Er zal altijd een team voor je klaar staan dat over alles met jou meedenkt, dat eerlijk zijn mening geeft. We bundelen onze krachten samen om zo tot een mooi en doelgericht resultaat te komen. Dat doen we samen met jou.

Wij zijn ontzettend gedreven om van elke opdracht een mooi project te maken. Wij gaan tot het uiterste en trachten steeds om op een vernieuwende manier uit de hoek te komen. Wij willen enkel het beste voor jou en je bedrijf.

Creactiv is een team dat zijn klanten kent en waar je geen nummer bent. Een team dat het wil verdienen om jouw website te maken en/of online marketing uit te voeren.

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

www.creactivmarketing.com