terug

Finalisten  
  YontecDe klanten van Yontec kunnen op ons rekenen voor het 'ontzorgen’ van hun technische dienst. Yontec functioneert als leverancier van ervaring, know-how en capaciteit voor al hun onderhoudsprojecten op korte en lange termijn en wil uitgroeien tot dé 'top-of-mind' speler in alle markten waarin we ons bewegen.

Hiervoor is de uitvoering van onze vijf strategische keuzes cruciaal: Het creëren van de ‘Yontec-familie’ en ‘Exceeding customer expectations’ staan hierbij centraal. “Happy people, happy customers” is ons motto. Daarnaast werken we permanent aan onze visibiliteit, een efficiënte organisatie en een innovatieve aanpak. Dit moet zorgen voor een gezonde, winstgevende groei.

Yontec nv werd begin 2012 operationeel in zijn huidige vorm, toen Davy Jonckers en Peter Manet het handelsfonds van Jontech bvba, opgericht door Davy in 2005, overnamen.

Inmiddels groeiden het bedrijf op minder dan 5 jaar uit tot een familie van 146 leden, die in 2016 samen een omzet van 10 miljoen euro zullen realiseren.

Meer info op http://www.yontec.be
Yontec op Facebook
Yontec op LinkedIn